2015年9月6日星期日

Pristine höstfärg brudtärna klänning rekommenderas    Många väljer också höstbröllop, kommer många brudar gärna Phi bröllopsdag vitbröllop inställd på den söta våren att komma, som brudtärna du inte letar fortfarande efter vad man ska ha på bröllopet. I detta papper, rekommenderar vi den mest lämpliga att delta i början av våren bröllop brudtärna klänning, jag tror att du kommer att inspireras av.
Vanligt Slim Tee klänning, plus nya gröna hålla blommor, den här klänningen med fjäder färsk romantisk atmosfär bara matcha, även om kläder och accessoarer är mycket enkel, men tärnorna skulle ha på lågmäld, kan inte ta brudens åska.


Vildmark unik atmosfär av sned design i ljusa färger, ser fräsch och syrlig blå tillfällig bälte knuten runt midjan och krage design mycket samordnas, om den hålls bröllop mode personlighet, sådana brudtärna klänningar, men det bästa .
Lace Bra och matchande garn Puff ,, fylld med dynamiska och osäker början av hösten, gör tärnorna gå i kort kjol design.

Den här klänningen ser så annorlunda med den traditionella klädsel, men lägger också till en söt, livlig struktur sammanfaller atmosfär med våren, jämfört med underbara besvärliga brud, brudtärna klä denna kropp är anständigt och snyggt.

没有评论:

发表评论