2015年10月12日星期一

Billiga Balklänningar för plus size kvinnor



Föräldrar till teenage döttrar vet hur svårt det är att ligga steget före henne, när det kommer till shopping för formell klädsel, oavsett om det är för en formell dans eller balen. Andra stora tema idéer för små flickor inkluderar favoritdjur (kattungar, valpar, ponnyer), cowgirls, pastell lapptäcken, blommor, fjärilar, paisley, prickar, ränder och andra geometriska former.


Om du inte känner dig säker i din skicklighet för att sy en komplett plagg, kan du lägga till egna utsmyckningar till färdiga att slitdelar - som pärlstav fransar på botten av jeans eller stänga lite tyg yoyos i blommor och sy på botten av en liten flicka kjol.Billiga Balklänningar för plus size kvinnor.


Båda skivorna matchar täcket och stötfångaren och har en prickad spridda tryck på 100% bomull percale i rosa för flickor och blå för pojkar och sitter säkert runt madrassen med en 10 tums djup ficka och resår runt hela öppningen.



Denna uppsättning är klar med en 15 tums drop box veckad kjol i djärva ränder i rosa kompletteras med bubblegum, aprikos och hot pink volang längst ner för flickor och djärva ränder av blått kompletteras med gula och gröna ränder över botten för pojkarna.

没有评论:

发表评论